facebook sayfa beğendirme hilesi 2013

28 Eylül 2013 Cumartesi yazildi.


Facebook Sayfa Beğendirme Hilesi bu linke tıklayarak beğeni adına hizmet veren bu sistemi ziyaret edebilir ve bu sistem sayesinde facebook sayfanıza beğeni toplayabilirsiniz, bir facebook uygulaması şeklinde çalışan bu adrese giriyor ve facebook adresiniz ile giriş yapıyorsunuz. Uygulamayı kullanabilmek için bir takım şeylere izin vermeniz gerekiyor, izinleri verdikten sonra uygulamaya giriş yapıyorsunuz ve adınıza ait otomatik olarak bir kredi hesabı açılıyor ve facebook sayfalarını beğenmeniz için sizi yönlendiriyor ve beğendiğiniz her sayfa için hesabınıza kredi ekliyor.
Biriktirdiğiniz krediler ile sizde kendi facebook sayfanızı beğendirebiliyorsunuz, sistemden facebook sayfanızı ekliyorsunuz ve kredi ayarını seçiyorsunuz ve sayfanıza gelen her beğeni için sizin krediniz den belirlediğiniz miktarda kredi eksiliyor. Sistem bu şekilde ilerliyor ve insanlar bu sisteme " facebook sayfa beğendirme hilesi " diyor fakat bu sistemi hile olarak adlandırmak pekte doğru olmasa gerek.

Tags: Facebook Hileleri Sayfa Beğendirme , Facebook Hileleri Sayfa Beğendirme Scriptiyiz , Facebook Hileleri Sayfa Beğendirme 2013 , Scriptiyiz  , Scriptiyiz  Durum Beğendirme , Scriptiyiz  Facebook Durum Beğendirme , Scriptiyiz  Abone Kasma , Scriptiyiz  Foto Beğendirme , Scriptiyiz  Bağlantı Beğenfirme Hilesi , Scriptiyiz  Facebook

0 yorum: