Wordpress Seo Eklentileri

5 Şubat 2013 Salı yazildi.


Bu yazımızda tavsiye edilen SEO eklentilerini inceleyeceğiz.
  • Google XML Sitemap Generator
Blogunuz için bir site haritası oluşturmanızı sağlar.Oluşturulan site haritası arama motorları ile uyumlu halde çalışır.Ayrıca blogunuzda bir güncelleme yaptığınızda eklenti arama motorlarını otomatik olarak bilgilendiriyor.Bu eklentiyi kullanmıyan yoktur zaten.
  • All İn One SEO Pack
Yazmış olduğunuz içeriklerin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını istiyorsanız bu eklentiyi kesin kurmalısınız.Eklentiyi kurtukdan sonra blogunuzdaki başlık ve açıklama kısmını değiştirebilirsiniz ve yazılarınıza anahtar kelime ekliyebilirsiniz.
All İn One SEO Pack eklentisiyle benzer işlevlere sahiptir.Detaylı SEO ayarlamalarınız için tavsiye ederim fakat eklenti ücretlidir.
Bir önceki yazımız olan Görsel Aramalarda Yükselmek İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz? başlıklı makalemizde google görsel aramalar, google görseller ve google resimlerde çıkmak hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler: seo eklentileri, wordpress eklentileri, wordpress seo eklentileri , wordpress seo , wordpress seo yapma , wordpress temaları , wordpress seo taktikleri

0 yorum: