Wordpress Keremiya v4 Film teması [wordpress]

3 Şubat 2013 Pazar yazildi.


Keremiya v4 Teması (Ücretsiz) İndir
keremiya4 300x200 Keremiya v4 Teması Ücretsiz İndir
Keremiya v4 oldukça kullanışlı bir wordpress film temasıdır.Sizin de bir film izleme siteniz varsa tam size göre bir tema olacaktır.Her hangi bir lisanslama işlemi yoktur tema için gerekli olan eklentiler dosyanın içersinde bulunmaktadır.Ftpde yada admin panelinden keremiya v4 temasını yükleyebilirsiniz temayla ilgili sorun yaşayan olursa konuya cevap yazarak bize bildirmeleri rica olunur.
*Pluginsler mevcuttur.


İndir       Demo

Not  : İndirme işlemini başlatabilmek için linke tıklayıp 5 saniye bekleyin ardından sağ üst köşedeki “Reklamı Geç” butonuna basın.İndirme sayfasına yönlendirileceksiniz.

Not 2 : Telif hakkı ihlali yapıldığını düşünüyorsanız,öncelikle şunu belirteyim bu tema google’den kolayca bulunabilen bir tema.Ayrıca bu temayı satarak birçok filmi online izleten site oluşturacaksınız.Yani asıl emek hırsızlığını siz yapıyorsunuz.Bana telif hakkından bahsetmeyin.



RAR PASS :  scriptiyiz



Tags: wordpress temaları , wordpress seo uyumlu temalar , wordpress temaları indir , wordpress , wordpress film temaları , wordpress film teması indir , wordpress keremiya film teması indir , seo uyumlu wordpress temaları


0 yorum: