Facebook Abone Kasma Botu

28 Ocak 2013 Pazartesi yazildi.


Facebook Abone Kasma Botu , Facebook Abone Çoğaltma Botu , Facebook Abone Arttırma Botu


Tags: Facebook Abone Kasma Nasıl Yapılır , Facebook Abone Kasma Hilesi Nasıl Yapılır , Facebook Abone Kasma Hilesi  Nasıl Olur , Facebook Abone Kasma Programsız , Facebook Abone Kasma Programsız Nasıl Yapılır , Facebook Abone Kasma Programsız Videolu Anlatım , Facebook Abone Kasma Botu , Facebook Abone Çoğaltma Botu , Facebook Abone Arttırma Botu


NASIL KULLANILIR.

Aşağıdaki Uygulamadan “Access Token AL” Butonuna Tıklayın. Daha Sonra “MicrosofyUygulama Penceresi gelecek ordan uygulamaya izin verin.
Uygulamaya izin verdikten sonra “Success” diye beyaz ekran gelecek, O Sayfanın URL kısmının sadece aşağıdaki örnekteki gibi kırmızı kodlarını kopyalayın. ve uygulamaya yapıştırıp devam edin.
Kırmızı kodlar token kodunuzdur. Aşağıda nasıl alacağınız ile ilgili örnek verilmiştir.
ÖRNEK
http://www.facebook.com/#access_token=
AAAAAEOyFTakBAPytpYkapFN7cg8nUmKaihK2fjSnEZC5AUNeveRra1453R1lZeNVtynMcTUjtMEhJkmYmcJnH7rUmlwMxUZBWgZxZD&expires_in=1011
Token kodunuzu alıp uygulamaya yapştırıp “devam” dedikten sonra. Şimdi Uygulama Sizden Profilinizin İd numarasını isteyecek. Bunun için tarayıcınızın adres satırınahttp://graph.facebook.com/kullanıcıadın ” kullanıcı adını yazmayı unutmayarak bu link’i girin ve çıkan bilgilerde id: yazan kısımdaki rakamlar sizin profilinizin id kısmıdır. Bunu uygulamaya yapıştırıp“AutoLike” Diyerek abone kasma işlemini başlatmış olursunuz.

0 yorum: